logo
FOOD DELIVERY EXPRESS

  en-us 
 
 

ТЕЛЕШКО МЕСО:


Телешка четвъртина предна и задна , Телешко цяло трупно ,
Телешки шол ,Телешка ябълка ,  Телешки  джолан обезкостен,
Телешки Стейкове , Телешко бон филе ,Телешко контрафиле ,
Телешки  Език, обрезки от телешко месо 90/10
Телешко мляно месо 3 мм
По желание на клиента: сухи или окрехкотени меса 10%, 15%, 20%

ISO ISO ISO HALAL ISO SGS
Project

© "FOOD DELIVERY EXPRESS" ltd